Zoeken
Veelgestelde vragen (FAQ)
over Rolex horloges en SUBGMT

Rolex en Patek horloges en het kopen- en verkopen hiervan roept vele vragen op. Hier een paar goede en iets minder goede vragen die we regelmatig gesteld krijgen.
Als u vragen heeft of antwoorden wenst dan horen wij dat graag: info@SUBGMT.com.

Wat is de beste Patek Philippe om te kopen? Dat is best een lastige vraag, vooral omdat de Pateks erg duur worden. En dik boven de lijstprijs verkocht worden. Een stalen Nautilus 5711 met blauwe plaat bijvoorbeeld, met stalen band, kost "in de winkel" €26.400, terwijl die daar echt niet te krijgen is, en dan gebruikt dik €60.000 doet. Maar gezien de interesse (vraag) in de horloges en het hele summiere aanbod, zal dit nog wel een stuk duurder worden. De Aquanaut hetzelfde verhaal. Dus... Als u er eentje wilt hebben dan is het nu verstandig in te stappen, en als u ergens in de wereld een Aqnaunaut of Nautilus te pakken kunt krijgen: doen! En dan kunt u ons bellen en dan verkopen of kopen wij uw Patek Philippe Nautilus 5711, 5726, 5980 en 5990 ;-). 

Op hele korte termijn gaan er twee types van de lijst af en zullen niet meer geproduceerd worden, dat zijn de stalen 5960's complications met stalen band (enige stalen complicaties gemaakt?) met witte (red devil) en met zwarte plaat - de laatste slechts van maart - november 2018 gemaakt! 

Maar u moet vooral kopen wat u mooi vindt en graag zult dragen, dat is de enige en meest belangrijke reden uw droomhorloge te kopen.