Zoeken

Inkoopformulier

Als u een Rolex (of Patek) horloge wilt verkopen dan kunt u hier uw horloge aanbieden. Alleen originele horloges aub. Binnen 24 uur ontvangt u een email en/of aanbieding van ons. Wij behouden ons het recht een horloge niet aan te kopen; omdat deze niet mooi is of omdat die niet compleet is of omdat het de hele dag regent, of om wat voor reden dan ook. Op dit moment kopen, verkopen en ruilen wij alleen HEREN Rolex en Patek horloges in. 

Bij inkoop is SUBGMT verplicht het horloge te registreren in het Opkopersregister van de politie (Helingpreventie Gooise Meren) samen met de informatie van de verkoper (uw legitimatie). De politie kan mogelijk tot 2 weken na registratie onderzoek doen naar het artikel of naar u. Als blijkt dat het horloge afkomstig is van diefstal of verduistering of als de politie een andere reden heeft het horloge in te nemen, dan is SUBGMT gevrijwaard van juridische consequenties door u en zal u de eventueel geleden schade vergoeden aan SUBGMT en/of andere benadeelde partijen.

Als deze voorwaarden niet toepasbaar zijn, aub niet uw horloge opsturen via deze module. Als u wel reageert: fantastisch. Geeft u ook aan om wat voor soort horloge het gaat, wat de staat is en wat u erbij heeft (doos, papieren, aankoopbon etc)? 

Uw volledige naam
Adres
Postcode
Plaats
Land
E-mail adres
Merk
Type
Toelichting
Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3
Versturen