Zoeken

Rolex horloges

Hier vindt u onze huidige voorraad Rolex horloges. Bij elk horloge staat wat informatie en een aantal zo duidelijk mogelijke foto's. De foto's bij de advertenties zijn altijd de foto's van het horloge in kwestie - en uit ervaring kunnen wij u zeggen dat ze er "in het echt" vaak mooier uit zien dan op de foto's. U kunt ook op de categorieen klikken zoals GMT Master of Submariner of Daytona en dan ziet u de huidige en verkochte horloges in die categorieen. Als u op zoek bent naar een mooie Patek dan kunt u die hier vinden

#/pagina
 
Afdrukken

Wij proberen altijd zoveel mogelijk te benoemen wat er gewijzigd is op/aan een horloge. Een vintage Rolex van 50 jaar oud heeft ALTIJD andere onderdelen gekregen, handelaren die zeggen dat het niet zo is vertellen u niet de gehele waarheid. De fotos die we maken zijn heel erg vergroot en belicht, de beschadigingen en sporen die u op de foto ziet vallen in normaal licht en gebruik reuze mee. U kunt onder elk horloge een formulier invullen als u geinteresseerd bent of meer informatie wilt hebben en u kunt natuurlijk altijd Whatsappen (0610376539) of bellen of  mailen.

Er zijn veel sites die vertellen over Rolex en haar geschiedenis, zoals dit exploot over de geschiedenis dat Martijn van NL Watch heeft geschreven. Ook op de Rolex website is zeer veel informatie te vinden over Rolex en haar modellen. 

Natuurlijk zijn er ook veel blogs en vlogs en boeken over horloges en Rolex in het bijzonder, en dat verdient dit prachtige merk ook allemaal. Rolexboeken zijn van de familie Mondani prachtig (en wij verkopen ze ook trouwens). Een paar zeer goede blogs over horloges en vaak Rolex zijn Fratello Watches en Hodinkee en als u uitgebreide info zoekt over vintage Rolex dan is het Rolex PassionReport een heel goed uitgangspunt.  

Wij willen u graag iets "vertellen" over de verschillende modellen aan de hand van onze verkochte Rolex horloges, verdeeld in modelcategorieen. Plaatjes zeggen meer dan woorden en er wordt over Rolex eigenlijk al iets te veel gepraat op het internet met alle experts links en rechts - en u zult zien dat geen 1 horloge hetzelfde is, en dat is meteen de kracht van dit merk. Zoveel variatie, zoveel schoonheid. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze altijd stellen door middel van de CONTACT button. Dank u voor uw tijd.