https://www.subgmt.nl/verkocht
Zoeken

Verkochte Rolex horloges

Er zijn veel sites die vertellen over Rolex en haar geschiedenis, zoals dit exploot over de geschiedenis dat Martijn van NL Watch heeft geschreven. Ook op de Rolex website is zeer veel informatie te vinden over Rolex en haar modellen. 

Natuurlijk zijn er ook veel blogs en vlogs en boeken over horloges en Rolex in het bijzonder, en dat verdient dit prachtige merk ook allemaal. Rolexboeken zijn van de familie Mondani prachtig (en wij verkopen ze ook trouwens). Een paar zeer goede blogs over horloges en vaak Rolex zijn Fratello Watches en Hodinkee en als u uitgebreide info zoekt over vintage Rolex dan is het Rolex PassionReport een heel goed uitgangspunt.  

Wij willen u graag iets "vertellen" over de verschillende modellen aan de hand van onze verkochte Rolex horloges, verdeeld in modelcategorieen. Plaatjes zeggen meer dan woorden en er wordt over Rolex eigenlijk al iets te veel gepraat op het internet met alle experts links en rechts - en u zult zien dat geen 1 horloge hetzelfde is, en dat is meteen de kracht van dit merk. Zoveel variatie, zoveel schoonheid. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze altijd stellen door middel van de CONTACT button. Dank u voor uw tijd.

(onze ex) Rolexen